National Public Champion European Business Awards

2016 / 2017

Гласањето за Македонски Државен Победник избран од публиката при Европските Бизнис Награди привршува!

09.01.2017 – Започна гласањето за избор на Национален јавен победник при овогодинешните Европски Бизнис Награди за Македонија, како и за уште 33 други држави учеснички во изборот на Европските Бизнис Награди. Брансис продолжи во трката за избор на Национален победник на Македонија избран од гласачите.

 

Раскажувајќи ја својата бизнис приказна, IT компанијата Брансис, поддржано од Smartportal, кој се погрижи за снимање на видеото, повикува на поддршка за гласање од публиката во следните 7 недели. Бранко Трајковски, основач на Брансис, изјави: “Чест ни е што сме номинирани како Национален победик на Европските Бизнис награди за Македонија. Нашето видео е отворено за гласање за избор на Национален победник за Македонија избран од гласачите, се до 1 Март.  Секој Ваш глас ни значи многу, и нѐ прави горди што сме дел од успешните приказни од Македонија. Ви благодарам однапред на сите за поддршката!”

 

National Public Champion European Business Awards National Public Champion European Business Awards

 

Како да гласате:

1. Веднаш до нашето видео стои “VOTE” копче. Внесете ја вашата маил адреса во полето до копчето и потоа кликнете на копчето.
2. Најавете се на маил адресата кој ја внесовте и отворете ја новата порака која ќе ја добиете од системот за гласање на EBA.
3. Кликнете на линкот во маилот и со тоа ќе го потврдите вашиот глас за нас.

На јавното гласање учествуваат повеќе од 350 Национални Победници, натпреварувајќи се меѓусебно од вкупно 34 земји од Европа.  По седум неделното гласање, компаниите со најмногу гласови од секоја земја, ќе бидат прогласени за ‘National Public Champion’. Прогласувањето ќе се одржи на 6 Март 2017. По изборот на овие 34 победници, ќе започне вториот круг на гласање, за избор на ‘European Public Champion’.

 

Адријан Трип, CEO на Европските Бизнис Награди, изјави: “Минатата година, јавното гласање донесе преку 227.000 гласови од целиот свет. Ова е многу важен дел од Наградите. Им овозможува на компаниите еден сосема нов пристап на презентирање на своите успеси. Па затоа, ве молам погледнете ја нашата веб страна и пласирајте го вашиот глас!” Европските Бизнис Награди беа основани за да го поддржат развојот на посилна и поуспешна бизнис заедница во Европа и пошироко. Оваа година учестуваа повеќе од 33.000 бизниси од 34 држави.

 

 

 

Повеќе информации околу производите на Брансис можете да најдете на www.bransys.com.

Интервју со основачот на Брансис групацијата, Г-н Бранко Трајковски www.inovativnost.mk и www.marili.com.mk.

Благодарност за поддршката до www.smartportal.mk.

 

2016 / 2017

Vote now! National Public Champion European Business Awards

We call for votes to become the ‘National Public Champion’ for Macedonia in this year’s European Business Awards 2017, Europe’s largest business competition. We posted an online video telling the unique story of our business success.

“We have until 1 March for people to watch our video and vote for us to be the National Public Champion for Macedonia. This vote means a lot as we are very proud of our company and our country. Also to have public approval of our success is a great endorsement. Thank you to everyone in advance for their support!” – Branko Trajkovski, founder of Bransys.

 

 

How to vote

    1. Next to our video is a vote button: type an email address and click the vote button,
    2. Log into the email account that you used and you will have received a voting email from the EBA voting system,
    3. Click the link within the email and your vote will be completed.

 

 

The public vote sees over 350 National Champions competing against each other in 34 countries across Europe. After seven weeks, the voting will close and the company with the most votes in each country will be named National Public Champion European Business Awards on 6 March 2017.

 After the National Public Champions have been decided, a second public vote will take place between 6 March and 27 April, between the country winners for the title of ‘European Public Champion’.

Adrian Tripp, CEO of the European Business Awards said: “Last year the public vote generated over 227,000 votes from across the globe. It is a very important part of the Awards as it gives these fantastic companies another way of showing their achievements. So please have a look at our web site and cast your vote!”

National Public Champion European Business Awards