Besplatna brošura

NEWSletter

REGIONI U SVETU SA NAJVEĆIM GUŽVAMA U SAOBRAĆAJU

Top 10 gradova u svetu sa najvećim saobraćajnim gužvama u 2017. Godini

U poslednjih šest godina uzastopno, Los Anđeles je grad koji je na vrhu liste gradova u svetu sa najvećim gužvama u saobraćaju, gde vozači provode 102 časa na zakrčenim putevima u 2017. godini, u maksimalnom vremenskom periodu, prema informacijama annual INRIX Global Traffic Scorecard.

Severna Amerika ukljucuje pet gradova od top 10 svetskih gradova sa najvećim saobraćanim zastojima na putevima, dok Evropa uključuje tri grada u top deset gradova u svetu sa najvećim gužvama I zastojima u saobraćaju. Pored Los Anđelesa, Njujork se bori sa Moskvom za drugo mesto, sa 91 čas u saobraćajnom zastoju I gužvi.

Besplatna brošura-Бесплатна Брошура-Waste Expo 2018

INRIX je analizirao 1360 gradova u 38 zemalja. Na osnovu istraživanja, SAD je rangirana kao zemlja sa najvećim saobraćajnim zastojima I gužvama u svetu, gde vozaći provode u proseku 41 čas godišnje u saobraćajnim zastojima. Prema izveštajima se zaključuje da da zastoji u saobraćaju koštaju vozače oko 305 milijardi dolara u 2017. god., što u proseku iznosi 1445 dolara po vozaču.

Top 10 lista:

  1. Los Anđeles, Kalifornija, SAD
  2. Moskva, Rusija
  3. Njujork, Njujork, SAD
  4. Sao Paolo, Brazil
  5. San Francisko, Kalifornija, SAD
  6. Bogota, Kolumbija
  7. London, Velika Britanija
  8. Atlanta, GA, SAD
  9. Pariz, Francuska
  10. Majami, Florida, SAD

 

 

Više detalja na http://inrix.com/resources/inrix-2017-global-traffic-scorecard/

 

BESPLATNA BROŠURA

10 Saveta kako da vaši vozači budu bezbedni u saobraćaju

Besplatna brošura

Besplatna brošura

Bezbednost je tema koja treba u svakom momentu da bude na prvom mestu Vama I Vašim vozačima. Voziti pažljivo je mnogo lakše reći nego uraditi zbog različitih situacija na putevima koje se javljaju svakog dana.

 

Pratite ovih 10 ključnih SAVETA KOJI ĆE UČINITI DA VAŠI VOZAČI BUDU BEZBEDNI U SAOBRAĆAJU.

 



 

NOVOSTI 2018

Fond Za Inovacije i Tehnološki Razvoj

Besplatna brošura-Бесплатна Брошура

Od 20 domaćih malih, srednjih I velikih preduzeća, uključujući I Bransys d.o.o. I Klaksi d.o.o., koje su aplicirale na dva javna poziva od strane Fonda za inovacije I tehnološki razvoj, podržanih od strane Svetske Banke Skoplje, datuma 08.02.2018 su im dodeljeni ugovori za finansiranje tehnoloških inovacija.

 

Sa ovim investicijama realizovaće se projekti koji bi trebalo da doprinesu smanjenju zagađenja vazduha u urbanim sredinama, kao što je rešenje za Klaksi d.o.o. Skoplje za “TaxiPolling”, koji vrši podelu taksija na putnike koji se voze u istom pravcu. Na taj način putnici će moći da dobiju udoban taxi prevoz, I to po ceni javnog prevoza, a vozači će moći da zarade I do 3 puta više nego ranije, I što je najvažnije, korišćenje kočnica će biti poboljšano, postojaće manje praznih sedišta po vozilu, a istovremeno I manje aktivnih automobila, što rezultira smanjenjem izduvnih gasova u saobraćaju.

 

Deo inovativnih projekata je takođe namenjen za inostrana tržišta, kao što je Good deal GPS rešenje Bransys-a, koji predstavlja elektronsku evidenciju radnog vremena vozila – evidencija vožnje (e-taxografi), koje je specijalno razvijeno za američko tržište.

 

Ovi projekti su dokaz da Balkan poseduje izuzetno kreativne, sposobne I vredne kadrove, koji su spremni da realizuju svoj san, preduzmu akciju I kreiraju nove vrednosti.

 

NWRA

Grupacija Bransys je član NWRA, SAD

Besplatna brošura-Бесплатна Брошура-Waste Expo 2018

Grupacija Bransys je postala član NWRA. Američka Nacionalna Asocijacija za otpad i recikliranje – NWRA je lider u industriji za otpad i reciklažu. Ona aktivno promoviše bezbednost kroz zakonodavstvo i obrazovanje.

 

Nacionalna asocijacija za otpad i reciklažu je trgovinsko udruženje koje predstavlja kompanije za otpad i reciklažu u SAD-u u privatnom sektoru, kao i proizvođače i davaoce usluga koji sarađuju sa ovim kompanijama. Ove godine je Bransys grupa, sa svojim inovativnim rešenjem za upravljanje otpadom postala jedna od članova ove asocijacije.

 

Članovi udruženja, kao i Bransys, posluju u svih 50 zemalja SAD-a. Ovo udruženje uključuje kompanije koje sakupljaju i upravljaju mešovitim otpadom, reciklažom i medicinskim otpadom, proizvođače i distributere opreme, različite ponuđače softverskih usluga i hardverskih provajdera za upravljanje otpadom, kao i praćenje kontajnera i vozila koji su uključeni u transport otpada.

 

TREND TRŽIŠTA 2018

ŠTA ČITAMO OVIH DANA

Kako telematika utiče na upravljanje troškovima za gorivo voznog parka?

Troškovi goriva predstavljaju veliki deo troškova voznog parka, pa je zato na odeljenju koje je zaduženo za vozni park, da pronađu rešenje za smanjenje troškova u ovoj oblasti. I dok postoje jednostavne stvari koje flote mogu da urade kako bi smanjile troškove goriva, menadžer flote koji aktivo traži smanjenje potrošnje goriva, mora na duži rok da razmišlja unapred, što je moguće, jednim delom, kroz tehologiju… Pročitajte više.

Besplatna brošura-Бесплатна Брошура-Waste Expo 2018

 

Pratite sve novosti i trendove na vaš mail.:

Tose Jovanovica 11,
Poslovni centar Stankom,
11030 Banovo Brdo, Belgrade, Serbia

+381 63 338 359
+381 63 581 019

marko.mladjenovic@bransys.com