Autonomni kamioni

NEWSletter

BRANSYS GROUP ROĐENDAN

9 Godina Bransys Group

5. maja proslavili smo 9 godina od osnivanja Bransys Group. Počevši od 2008. godine, kao lokalno preduzeće, sa kancelarijom u Skoplju, Makedonija, Bransys Group je postala internacionalna kompanija. Sada sa kancelarijama u Beogradu, Srbija i Čikagu, Ilinois, Bransys ostvaruje svoj razvojni put, međunarodnih razmera, u upravljanju voznim parkom softverskih kompanija.

 

Kao softverska kompanija, naš tim je razvio mnoga softverska rešenja za: distributivne kompanije, transportna preduzeća, taksi udruženja, društva za upravljanje otpadom i mnoga druga. U centru našeg poslovanja je EZtoTrack – upravljanje voznim parkom softverskim rešenjima. To se odnosi na upravljanje voznim parkom, sa sistemom GPS praćenja i složenih algoritama za analizu podataka i izveštaja. Ovo rešenje se sada koristi za transport hiljada vozila u mnogim regionima. Ovaj softver smo razvili tako da može efikasno funkcionisati za velike ali i za male flote. Kako naši klijenti rastu, tako mi imamo adekvatnu arhitekturu i resurse da odgovorimo na njihove potrebe, dok mi brinemo i o tome kako da smanje svoje troškove i obezbede rentabilnost u svom poslovanju.

 

U Bransys-u, mi verujemo u optimizaciju najvažnijeg izazova svih vrmena – vreme i novac. Način na koji se optimiziraju vreme i novac jeste podizanje efikasnosti i produktivnosti svih naših klijenata, inovacija prilagođenih softverskih rešenja i integrisanje kompletnih sistemskih rešenja.

 

Najveći izazov voznog parka preduzeća, efikasnost i produktivnost, se može postići jedinstvenim softverskim i hrdverskim rešenjem, upravljanje voznim parkom, koje je dizajnirao i inovirao Bransys Group, fleksibilan za svakog klijenta da smanji troškove voznog parka, smanji prazne radne sate teških mašina, poveća efikasnost u usmeravanju, svi visoko struktuirani u jednom naprednom rešenju.

 

Za 9 godina, spremni smo da podelimo našu tajnu uspeha – izgradnja poverenja, poštovanja i odgovornosti u našem timu, potpune posvećenosti našim projektima i klijentima. Uprkos značajnom razvoju, mi smo i dalje vokusirani na inovacije u ime uspeha naših klijenata.

Autonomni kamioni-Newsletter Брансис_gps_следење_софтвер_gps_следење_возила_следење_на_Вашите_возила_менаџирање_на_флота_роденденска_акција-Autonomous trucks

 

WASTE EXPO 2017

Najveći sajam i konferencija u Severnoj Americi za otpadnu industriju

Bransys Group je posetio WasteExpo 2017 manifestaciju, koja je održana u period u od 8. do 11. maja 2017. u New Orleans, LA. Naš tim u kontinuitetu unapređuje svoj softver i prati trendove na tržištu. Na ovoj manifestaciji smo predstavili našu potpuno automatizovano rešenje za praćenje roll-off kontejnera. Nema telefona, nema skeniranja, nijedna ljudska intervencija ili unos podataka nije potrebna!

 

Javni zahtevi i blagovremenost, teški uslovi rada, dodatni nivo kompleksnosti u upravljanju otpadnom flotom. Naš EztoTrack softver nudi rešenje za ove probleme sa kojima se susreću kompanije.

Autonomni kamioni-роденденска акција брансис-Autonomous trucks

Služeći preko 90 000 profesionalaca širom sveta, Waste360 je vodeći informacioni, manifestacioni, trgovinski i obrazovni provajder na čvrstom otpadu, reciklaže, organske i održive zajednice, koji igra ključnu ulogu u povezivanju stručnjaka širom sveta. Za više od 45 godina, WasteExpo nastavlja da bude njveći sajam i koferencija u Severnoj Americi, privlači najuspešnije i ključne donosioce odluka, kako u privatnom tako i u javnom sektoru industrije u 85 milijardi dolara čvrstog otpada, reciklaže, organske materije i održivosti.

Ovogodišnja manifestacija, je jedan od najvažnijih sajmova za sektor upravljanja zajednicom i razvoj Teksasa. Više od 500 izlagača iz celog sveta koji se odnosi na oblast usluga otpada, dolaze da učestvuju u ovom događaju. Vode se razgovori o različitim temama: čvrstog otpada, upravljanje otpadom, transport otpada i kontejnera i reciklaža ove vrste otpada. WasteExpo je događaj koji se odnosi i na javni i na privatni sektor upravljanja otpadom. Ova manifestacija se održava jednom godišnje. Izlagači govore o pravilnom korišćenju reciklaže čvrstog otpada, organskom otpadu, otpad zdravstvene zaštite, roll-off kontejneri, kontejnera, upravljanje otpadom i sl.

 

AUTONOMNI KAMIONI

Šta zaista autonomni kamioni znače za komanije koje se oslanjaju na svoju flotu

Svakodnevno sve više čujemo o novim izumima, kao autonomnih vozila. Ali šta to znači za sve one kompanije koje se oslanjaju na njihovu flotu vozila?

 

Autonomnim vozilima može da se upravlja bez ljudskog upravljanja. Ova vrsta vozila postaje stvarnost i otvara put za buduće sisteme u kojima računari preuzimaju umetnost vožnje. Ova inovacija je poznata i kao vozila bez vozača ili samoupravna vozila. Ovde se koriste razne vrste tehnologije. Mogu biti povezana sa GPS sistemom kako bi se koordinirala navigacija. Oni mogu da koriste senzore i drugu opremu kako bi se izbegao sudar. Takođe, imaju mogućnost da koriste niz tehnogija poznatih kao povećana realnost, gde vozilo prikazuje informacije vozačima na novim i inovativnim načinima.

 

Ove inovacije će pomoći mnogim preduzećima koja se oslanjaju na svoje flote. Za nekoliko godina, iz ekonomske perspektive, očekuje se od mnogih kompanija da uključe autonomne flote u svom poslovanju. A sve u cilju da smanje troškove i unaprede upravljanje vremenom. Ovakvu inovaciju prihvata većina preduzeća, pre svega zbog finansijskih očekivanja koje pružaju. Ali ne treba zaboraviti da samoupravljana vozila i bezbednosni napredak ne treba posebno posmatrati. Prednost u uvođenju ovog sistema asistencije vozaču (ADAS) odnosi se na značajnom smanjivanju broja nesreća – i to se odnosi na svaki komad ove tehnologije. Sa ekonomske strane industrija sa kamionima ima ubedljiviju uštedu od potrošačkih vozila. Vozači čine oko 33% operativnih troškova transporta. Na kraju samoupravljani kamioni će biti samo set točkova, okvir, motor i kompjuter. Ovim putem, proizvođači će umanjiti veličinu i težinu kamiona, samim tim će vući veće opterećenje i veće stope po putu.

 

IHS AUTOMOBILSKI analitičari procenjuju da bi godišnja prodaja autonomnih teških kamiona mogao da dostigne do 600.000 jedinica do 2035. počev od 2020. U zavisnosti od puteva i saobraćajne kompleksnosti, nivo 4* visoka automatizacija režim sa ’’visokom automatizacijom’’ na delovima međunarodnih autoputeva, predviđena je da se postigne do 2022. godine i drugi, manje razvijeni scenario, vozilo može da radi samo u nivou 2* delimična automatizacija, kao što je na gradskim ulicama.

 

2017 godina se očekuje da bude godina autonomnih kamiona. To može značajno da unapredi transport, dovede do optimizacije goriva, troškova i poveća sigurnost.

 

Autonomni kamioni-брансис самостојни возила автономни камиони Роденденска акција Брансис-Autonomous trucks

U nastavku je SAE J3016 nivoa automatizacije za na – putu motorna vozila:

  • Nivo 0 – nema automatizacije. Sve vreme performanse su u čoveku kao vozaču, svi aspekti dinamike vožnje čak I kada je pojačano upozorenje ili intervencija Sistema.
  • Nivo 1 – asistent vozača. Specifična pomoć vozaču asistencija Sistema prilikom ubrzanja / usporenja, koristeći informacije o vožnji sa očekivanjem da čovek kao vozač obavlja sve ostale aspekte vožnje.
  • Nivo 2 – delimična automatizacija – režim vožnje gde pomoćni vozač pruža jednu ili više asistencija prilikom upravljanja ubrzanja / usporenja, koristeći informacije o vožnji i sa očekivanjem da će čovek kao vozač obavljati sve ostale aspekte vožnje.
  • Nivo 3 – uslovna automatizacija – automatizovan sistem vožnje preuzima sve aspekte dinamikne vožnje uz očekivanje da će čovek kao vozač odgovoriti na zahtev da interveniše.
  • Nivo 4 – visoka automatizacija – automatizovan sistem vožnje preuzima sve aspekte dinamike vožnje čak i ako čovek kao vozač ne odgovori na zahteve za intervencijom.
  • Nivo 5 – potpuna automatizacija sa punim radnim vremenom, automatizovan sistem vožnje za sve aspekte dinamike vožnje, u svim uslovima u kojima može upravljati i čovek kao vozač.

 

HARDWARE

AVL E1 – C Elektronski dnevnik uređaja

Bransys Group je dizajnirao hardversko rešenje koje je kompatibilno sa ELD softverskim rešenjem za SAD.

Elektronski uređaj AVL E1 – C je namenjen da pomogne i stvori bezbednije radno okruženje za vozače, i obezbedi lakše, brže i prezicnije praćenje, upravljanje. Ovim se obezbeđuje HOS (sati radnog sata) pojednostavljuje posao. Podaci su odmah snimljeni i evidentirani, elektronska evidencija znaci manje papirologije, više vremena, veća produktivnost, povećanje bezbednosti vozača i značajno povećanje profitabilnosti.

Autonomni kamioni-Роденденска акција Брансис-Autonomous trucks

APLIKACIJA

AVL E1 – C je hardverski uređaj koji može da se koristi u različitim industrijama i vrstama vozila. AVL E1 – C obezbeđuje elektronsku evidenciju za svako vozilo u floti. Uređaj je pogodan za bilo koji tip flote, kao što je kamion,  jednostavnija vozila, kombi vozila, otpadnih vozila itd. Takođe, možete koristiti za različite veličine flota, mala, srednja, velika isl.

 

KLJUČNE PREDNOSTI:

  1. Niska cena – manje snage, povezanost sa LTE optimizovane za široku upotrebu IoT aplikacije.
  2. Širom sveta LTE, UMTS/HSPA + GSM/GPRS/EDGE pokrivenost.
  3. Multi-constellation GNSS prijemnik na raspolaganju za aplikaciju zahteva brže i precizne ispravke u bilo kom okruženju.
  4. Funkcija poboljšanja – podržava DFOTA, eCall, QuecLocator i DTMF.
  5. MIMO tehnologija ispunjava zahteve za brzinu prenosa podataka.

 

Kontaktirajte nas za više informacija o novom ELD uređaju dizajniran od strane Bransys Group!

 

MARKET TRENDS 2017

Šta čitamo ovih dana

Dobavljači u flot industriji su pozvani da budu ‘spremni’ da zadovolje stotine potencijalnih na Oktobarskom Fleet Management LIVE-u.

Chris Lester, direktor dogadjaja, je rekao:

Idustrijski dobavljači iamju jedinstvenu priliku da utiču na veoma veliki brojpotencijalnih kupaca na Fleet Management LIVE. Da bi iskoristili priliku, oni treba da obezbede svoje timove koji su u potpunosti spremni za istražni odbor istraživanja od strane posetilaca, jer to može dovesti do značajnih priznanja nakon emisije.

Pročitajte svе

 

Kongres website – www.fleetmanagementlive.co.uk

 

Autonomni kamioni-Роденденска акција Брансис-Autonomous trucks